Γεια σας! Είμαι η Έλενα Πασσά και είμαι ο άνθρωπος πίσω από τα Ohmyhug. Έχοντας μελετήσει τον σχεδιασμό και την κατασκεύη υποδημάτων, βρήκα την αληθινή έμπνευση στη δημιουργία των παπουτσιών αγκαλιάς.

 

Η έμπνευση για αυτά τα παπουτσάκια προήλθε από την επιθυμία μου να κανω μοναδικά, χειροποίητα δώρα στα νεογέννητα μωράκια των φίλων μου. Συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα και τις γνώσεις μου, γεννήθηκαν το 2015 τα Ohmyhug. Αφού έκανα δώρο μερικά ζευγάρια, άρχισε να υπάρχει ενδιαφέρον και απο τότε εργάζομαι για τη βελτίωση του σχεδιασμού τους και την ανάπτυξη της εταιρείας.

 

Όλα τα παπουτσάκια είναι 100% χειροποίητα απο γνήσιο δέρμα ποιότητας και διαθέτουν ελαστικά ανοίγματα, καθιστώντάς τα εύκολα να μπουν στο πόδι, αλλά δύσκολα να φύγουν απο το ποδαράκι. Τα μαλακά παπούτσια είναι κατάλληλα τόσο για νεογέννητα όσο και για μεγαλύτερα παιδιά και είναι το τέλειο μικρό παπούτσι για τη σωστη ανάπτυξη του ποδιού του παιδιού, καθώς είναι τόσο μαλακά, που τα μωράκια έχουν την αίσθηση ότι είναι ξυπόλυτα, χωρίς στην πραγματικότητα να είναι.

 

Το εργαστηριο των Ohmyhug βρισκεται έξι μηνες τον χρόνο στην Αθήνα και έξι μήνες τον χρόνο στη Μύκονο.

Δεν υπάρχει μαζική παραγωγή, αντιθέτως το κάθε ζευγάρι ohmyhug κατασκευάζεται, αποκλειστικά και μόνο, κατόπιν παραγγελίας.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο: info@ohmyhug.gr ή στο 6997023884.

 

About

Facebook